Sisteme de depozitare pentru paleți

Platformă de navetă radiocomandată de la distanță

Depozitare și recuperare rapidă, precisă și rentabilă a paleților

Sistemul de rafturi cu navetă radio utilizează platforme controlate prin radio, care se deplasează în mod autonom de-a lungul raftului propriu-zis.

Proiectarea și ingineria specială furnizate de producator permit platformei să se deplaseze fără probleme, indiferent dacă stochează sau recuperează un palet.

Mașinile de manipulare a materialelor nu trebuie să intre pe culoarele sistemului de depozitare cu navete radio, pentru a plasa sau a recupera un palet. Acest lucru reduce în mod semnificativ distanțele pe care le parcurg, nevoia de noi echipamente de ridicare, costurile de întreținere, precum și operatorii și șoferii.

Structura de oțel a rafturilor din depozit suferă mai puține deteriorări, deoarece utilajul de ridicat nu trebuie să intre în sistemul de rafturi pentru a plasa sau a extrage un palet.
Fiecare platformă de navetă Radio Shuttle funcționează pe baterii cu litiu foarte durabile, cu autonomie mare, suficientă pentru peste 16 ore de funcționare constantă. În același timp, încărcarea este extrem de rapidă și se poate face în mai puțin de 3 ore.

Șoferul stivuitorului controlează cu ușurință platforma de navetă automată pentru toate mișcările de depozitare și recuperare cu ajutorul unei telecomenzi. Deoarece nu există stivuitoare în tunelurile de depozitare și datorită construcției sistemului, riscul de accidente este redus la maximum. În același timp, capacitatea de depozitare este semnificativ crescută, în comparație cu alte sisteme similare.

Pentru ce tipuri de afaceri se potrivește sistemul PLATFORMĂ DE NAVETĂ RADIOCOMANDATĂ DE LA DISTANȚĂ de la Warehouse Design Systems?

Sistemul de platformă de navetă radiocomandată de la distanță se potrivește în special pentru afaceri și activități care implică manipularea și transportul eficient al mărfurilor pe distanțe lungi sau în spații extinse. Acest sistem este conceput pentru mai multe domenii, printre care enumerăm:

• Depozite și centre de distribuție.
Platforma de navetă radiocomandată este ideală pentru depozitele și centrele de distribuție care au nevoie de o metodă rapidă și eficientă de transport a paleților pe distanțe mari. Aceasta permite operatorilor să controleze mișcarea navetei de la distanță, reducând timpul și efortul necesare pentru operarea manuală a paleților.

• Industria logistică și transport.
În industria logistică și de transport, platforma de navetă radiocomandată este valoroasă pentru încărcarea și descărcarea mărfurilor în depozite, terminale și centre de tranzit. Aceasta facilitează transferul rapid și precis al paleților între diferite locații, asigurând un flux continuu al mărfurilor și reducând timpii de așteptare.

• Fabrici și centre de producție.
Sistemul de platformă de navetă radiocomandată este util în fabrici și centre de producție care implică manipularea și transportul frecvent al materialelor și produselor între diferite stații de lucru sau linii de producție. Aceasta optimizează fluxul de lucru și reduce necesitatea de a deplasa manual paleții de la un loc la altul.

• Retail și comerț cu amănuntul.
În sectorul retail și comerț cu amănuntul, platforma de navetă radiocomandată poate fi utilizată pentru reumplerea rapidă a rafturilor și aprovizionarea magazinelor. Aceasta facilitează transportul eficient al mărfurilor de pe paleți către rafturile de expunere, asigurând un aspect ordonat și o disponibilitate constantă a produselor pentru clienți.

• Industria alimentară.
Platforma de navetă radiocomandată poate fi benefică în industria alimentară, unde este necesară manipularea delicată a paleților cu produse perisabile sau sensibile la deteriorare. Aceasta asigură o manipulare precisă și controlată a paleților pe parcursul lanțului de aprovizionare și distribuție alimentară, menținând calitatea și siguranța alimentelor.

Sistemul de platformă de navetă radiocomandată de la distanță se potrivește în special pentru afaceri care necesită un transport eficient și precis al paleților pe distanțe mari sau în spații extinse, asigurând un flux de lucru optimizat și o gestionare eficientă a stocurilor.

Solicită ofertă pentru produsul acesta

Arad, str Colonistilor nr. 3

0754 880 088
0732 290 989

Câmp Nou