Sisteme de depozitare pentru cutii

Sistem automatizat de rafturi cu navetă 2D pentru paleți

100 % AUTOMATIZARE A DEPOZITULUI, COMBINATĂ CU O UTILIZARE MAXIMĂ A SPAȚIULUI, VITEZĂ, PRECIZIE ȘI DENSITATE MAI MARE DE DEPOZITARE

Sistemul automatizat de rafturi cu navetă 2D pentru paleți este perfect pentru mărfuri paletizate cu o greutate de până la 1.500 kg. Cu ajutorul acestuia, paleții grei sunt transportați, depozitați și recuperați cu ajutorul unei platforme speciale de navetă 2D, ghidată de software-ul integrat STC – management al traficului.

Sistem automatizat de rafturi cu navetă 2D pentru paleți

Imediat ce software-ul WMS primește o comandă, software-ul sistemului de depozitare automată 2D selectează cea mai potrivită platformă navetă 2D pentru a îndeplini sarcinile primite. Software-ul STC calculează traseul optim al navetei luând în considerare mai multe variabile, cum ar fi rata de ocupare a principalelor benzi de lucru, starea actuală de funcționare a fiecărei platforme automate de navetă 2D și alte date, pentru a îndeplini sarcina cât mai rapid posibil.

Imediat după instalarea sistemului de rafturi automate 2D pentru paleți se realizează o reducere drastică a costurilor operaționale pentru fiecare operațiune din depozit. Nicio intervenție umană nu este necesară, nici echipament scump de manipulare a materialelor. Sistemul automat de rafturi automate 2D Shuttle reduce timpul de execuție al fiecărei comenzi.

Rafturi și structura principală de rafturi în sistemul automatizat 2D shuttle

În sistemul automat 2D Shuttle, eficiența întâlnește inovația. În centrul acestui sistem avansat se află rafturile și structura principală de rafturi proiectate meticulos.

Rafturile noastre sunt proiectate pentru a se adapta la cerințele depozitării și logisticii moderne. Realizate cu precizie și durabilitate în minte, acestea oferă un mediu sigur și organizat pentru inventarul dumneavoastră. De la componente mici la articole mai mari, rafturile oferă soluții optime de depozitare, maximizând utilizarea spațiului și asigurând în același timp accesul rapid și ușor la bunurile dumneavoastră.

Structura principală a rafturilor servește drept coloana vertebrală a sistemului, oferind stabilitate și suport pentru întreaga operațiune. Construită cu materiale de înaltă calitate și cu măiestrie, aceasta garantează siguranța și buna funcționare a sistemului de navetă automatizat. Cu designul său robust, structura principală de rafturi poate rezista la sarcini grele și menține integritatea structurală, permițând deplasarea fără întreruperi a navetelor 2D.

Eficiența și viteza sunt pietrele de temelie ale sistemului automatizat de navete 2D, iar rafturile și structura noastră principală de rafturi joacă un rol crucial în atingerea acestor obiective. Acestea permit o integrare perfectă cu tehnologia de navetă, permițând recuperarea și livrarea rapidă a produselor în cadrul instalației.

Experimentați viitorul depozitării cu rafturile noastre de ultimă generație și cu structura principală de rafturi din sistemul Automated 2D Shuttle System. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre modul în care această soluție inovatoare vă poate revoluționa operațiunile logistice.

Caracteristici cheie ale sistemului de rafturi automate 2D pentru palețI

• Scalabilitate. Prin integrarea pas cu pas a noilor platforme de navetă 2D, puteți crește productivitatea într-un mod progresiv;

• Flexibilitate. Sistemul automat de navete 2D poate fi integrat în orice depozit sau centru de distribuție, indiferent de volumul și dimensiunile acestuia

• Utilizare integrală a volumului. densitate maximă de depozitare, deoarece nu sunt necesare culoare de lucru largi pentru echipamentele de ridicare sau culoare de lucru pentru operatorii de depozit

• Operațiuni automatizate 24/7. Stațiile de încărcare pentru bateriile industriale ale navetelor 2D sunt integrate în structura rafturilor.

• Navetele sunt programate pentru încărcare automată atunci când navetele nu îndeplinesc o anumită sarcină în centrul de distribuție. Acest lucru oferă o oportunitate pentru operațiuni de depozitare neîntrerupte și un volum de lucru de 100%. Software-ul STC optimizează în mod constant fiecare operațiune de depozitare.

• Greutate și viteză. Noile navete ale sistemului de depozitare automată 2D sunt foarte rezistente. Acest lucru asigură o eficiență energetică maximă a sistemului și o viteză suplimentară.

Solicită ofertă pentru produsul acesta

Arad, str Colonistilor nr. 3

0754 880 088
0732 290 989

Câmp Nou