Sisteme de depozitare pentru paleți

Sistem de rafturi cu navetă radio

Dacă aveți nevoie de o soluție semiautomată pentru depozitarea și recuperarea mărfurilor paletizate de volum mare, atunci rafturile pentru paleți cu navetă radio sunt alegerea perfectă. Aceste sistem de rafturi cu navetă radio este conceput pentru a maximiza eficiența și viteză în gestionarea încărcăturilor de la 25 la 1.500 kg.

Eficiență și viteză maximă pentru depozitarea și recuperarea paleților cu încărcături de la 25 la 1.500 kg.

imagine Sistem de rafturi cu navetă radio

Avantajele sistemului de rafturi cu navetă radio

• Eficiență și viteză.
Sistemul de rafturi cu navetă radio permite o manipulare rapidă și eficientă a paleților. Navetele radio sunt programate să se deplaseze pe șinele din sistemul de rafturi, transportând și mutând paleții într-un mod automatizat. Aceasta reduce timpul necesar pentru depozitare și recuperare, crescând astfel eficiența operațiunilor din depozit.

• Optimizarea capacității de depozitare.
Sistemul de rafturi cu navetă radio permite stocarea în profunzime a paleților, eliminând coridoarele dintre rafturi. Acest lucru maximizează spațiul disponibil în depozit și crește capacitatea de depozitare. De asemenea, permite gestionarea diferitelor cantități de paleți în funcție de nevoi specifice sau de încărcătura sezonieră.

• Accesibilitate rapidă.
Fiecare palet este ușor accesibil în sistemul de rafturi cu navetă radio.
Navetele radio pot fi programate să aducă paleții la punctul de acces în timp scurt, facilitând recuperarea rapidă a mărfurilor și reducând timpul de așteptare.

• Flexibilitate și adaptabilitate.
Sistemul de rafturi cu navetă radio este flexibil și se poate adapta la nevoile și cerințele dumneavoastră. Puteți programa navetele radio să efectueze diferite operațiuni, cum ar fi depozitarea în regim LIFO (Last In, First Out) sau FIFO (First In, First Out), în funcție de specificațiile produselor dumneavoastră.

• Siguranță sporită.
Sistemul de rafturi cu navetă radio este echipat cu sisteme de securitate avansate pentru a preveni accidentele și a proteja mărfurile depozitate. Aceste sisteme pot include senzori de detectare a obstacolelor și dispozitive de siguranță pentru a asigura o operare sigură și eficientă.

Imagine eficienta sistem de rafturi cu navetă radio

Eficiență

Imagine optimizare sistem de rafturi cu navetă radio

Optimizare

Imagine accesabilitate sistem de rafturi cu navetă radio

Accesibilitate

Imagine flexibilitate

Flexibilitate

Imagine siguranta

Siguranță

Pentru ce tipuri de afaceri se potrivește sistemul de rafturi cu navetă radio de la WDSystems?

Sistemul de rafturi cu navetă radio este larg răspândit și se potrivește multor tipuri de afaceri, cum ar fi:

• Depozite și centre de distribuție.
Sistemul de rafturi cu navetă radio este ideal pentru depozitele și centrele de distribuție care manipulează un volum mare de mărfuri paletizate. Acestea facilitează gestionarea eficientă a stocurilor și permit o aprovizionare rapidă și precisă.

• Industria alimentară și băuturilor.
În industria alimentară și a băuturilor, sistemul de rafturi cu navetă radio este deosebit de util pentru stocarea produselor perisabile, precum alimente refrigerate sau congelate. Acesta permite o manipulare rapidă și precisă a paleților cu produse alimentare, asigurând menținerea calității și integrității acestora.

• Industria farmaceutică.
Sistemul de rafturi cu navetă radio este potrivit pentru depozitarea și gestionarea medicamentelor și produselor farmaceutice. Acestea asigură o manipulare sigură și rapidă a paleților cu produse farmaceutice, permitând urmărirea și controlul exact al stocurilor.

• Industria logistică și de transport.
Sistemul de rafturi cu navetă radio este benefic pentru centrele de logistică și de transport, care se ocupă de manipularea și depozitarea eficientă a mărfurilor. Acestea facilitează un flux rapid și continuu al mărfurilor prin depozite, asigurând livrări prompte și eficiente.

• Comerțul cu amănuntul.
În sectorul comerțului cu amănuntul, sistemul de rafturi cu navetă radio poate fi folosit pentru depozitarea și gestionarea stocurilor în magazine sau centre de distribuție. Acestea permit un acces rapid și ușor la produsele de pe paleți, facilitând reumplerea și restocarea rafturilor.

Sistemul de rafturi cu navetă radio poate fi adaptat și utilizat cu succes într-o varietate de industrii și afaceri care necesită o manipulare eficientă a paleților și o optimizare a capacității de depozitare disponibile.

Solicită ofertă pentru produsul acesta

Arad, str Colonistilor nr. 3

0754 880 088
0732 290 989

Câmp Nou