Sisteme de depozitare speciale

Sisteme de rafturi tip mezanin

Mezaninele sunt structuri din oțel compuse din grinzi principale, grinzi secundare și coloane, care permit crearea rapidă și convenabilă a unor suprafețe suplimentare în înălțime în depozite sau clădiri. Acestea oferă spațiu adițional pentru depozitare, zone de lucru, birouri și alte scopuri.

Costurile ridicate asociate achiziționării de terenuri, în special în zonele urbane fac din sistemele de rafturi tip mezanin o soluție rentabilă și extrem de versatilă pentru companiile care doresc să-și extindă suprafața de depozitare fără a afecta spațiul existent sau în situațiile în care extinderea depozitului existent nu este o opțiune.

Prin instalarea unui mezanin se permite dublarea sau triplarea suprafeței de depozitare, fiind cea mai bună modalitate de a rezolva problemele de spațiu cu un cost minim.

Podelele tip mezanin sunt complet demontabile, ceea ce înseamnă că toate componentele pot fi dezasamblate și reutilizate, iar structura, dimensiunile și locația acestora pot fi ușor modificate. Această flexibilitate permite adaptarea și reconfigurarea spațiului în funcție de nevoile în schimbare ale afacerii.

Avantajele sistemului de rafturi de mezanin

• Rafturile de mezanin multiplică suprafața în zonele industriale;
• Aceste rafturi sunt adaptabile la orice nevoie specifică, datorită marii varietăți de dimensiuni disponibile, tipuri de podea, sisteme de construcție etc;
• Rapid și ușor de asamblat de către echipa noastră specializată;
• Pot fi combinate cu orice sistem de rafturi sau rafturi.

Pentru ce alte tipuri de activități economice se potrivesc sistemele de rafturi tip Mezanin?

Sistemele de rafturi tip mezanin sunt potrivite pentru o multitudine de activități economice, dintre care amintim:

• Industria logistică și de distribuție. Companiile din industria logistică și de distribuție pot beneficia de sistemele de rafturi tip mezanin pentru crearea de spațiu suplimentar de depozitare sau zone de lucru.

• Industria farmaceutică și medicală. Sistemele de rafturi tip mezanin sunt utile în depozitarea și gestionarea medicamentelor, echipamentelor medicale și altor produse specifice industriei farmaceutice și medicale. Ele permit o organizare eficientă a inventarului și asigură accesul rapid la produsele necesare.

• Industria e-commerce. Companiile din industria e-commerce se confruntă adesea cu creșterea rapidă a volumului de produse și necesită soluții de depozitare flexibile și scalabile. Sistemele de rafturi tip mezanin permit extinderea rapidă a spațiului de depozitare pentru a face față cerințelor în creștere ale afacerii.

• Industria alimentară și de băuturi. Pentru depozitarea produselor alimentare și băuturilor, inclusiv ambalaje, sticle, cutii și alte materiale specifice, sistemele de rafturi tip mezanin pot oferi spațiu suplimentar și o organizare eficientă a stocului.

• Industria electronică și a echipamentelor electronice. Companiile din industria electronică și a echipamentelor electronice pot utiliza sistemele de rafturi tip mezanin pentru stocarea și gestionarea componentelor, echipamentelor și produselor finite. Aceste sisteme asigură accesul ușor la produse și protejează echipamentele sensibile de deteriorare.

• Industria textilă și de îmbrăcăminte. Companiile din această industrie pot utiliza sistemele de rafturi tip mezanin pentru depozitarea și organizarea eficientă a materiilor prime, produselor finite și accesoriilor.

• Industria chimică. Sistemele de rafturi tip mezanin sunt potrivite pentru depozitarea produselor chimice, substanțelor periculoase și recipientelor. Acestea asigură o manipulare sigură și organizată a acestor materiale.

• Industria de mobilă. Companiile de producție și distribuție a mobilierului pot beneficia de sistemele de rafturi tip mezanin pentru stocarea și expunerea produselor lor. Acestea facilitează organizarea și prezentarea mobilierului într-un mod eficient și accesibil.

• Industria de construcții. Sistemele de rafturi tip mezanin sunt utile pentru depozitarea materialelor de construcții, cum ar fi plăci de gips-carton, panouri de lemn, ferestre și uși. Ele permit o organizare eficientă a materialelor și accesul rapid la acestea.

• Industria cosmeticelor și a produselor de îngrijire personală. Companiile din această industrie pot utiliza sistemele de rafturi tip mezanin pentru depozitarea și organizarea produselor cosmetice, a parfumurilor și a altor produse de îngrijire personală.

• Industria de echipamente sportive. Sistemele de rafturi tip mezanin pot fi folosite pentru stocarea și expunerea echipamentelor sportive, cum ar fi biciclete, scutere, schiuri și alte articole. Ele asigură o organizare eficientă și accesul ușor la produse.

Solicită ofertă pentru produsul acesta

Arad, str Colonistilor nr. 3

0754 880 088
0732 290 989

Câmp Nou