Sisteme de depozitare pentru cutii

Sistemele AGV

Sistemele de Vehicule cu Ghidare Automată (AGV) automatizează fluxurile de lucru prin gestionarea și executarea sarcinilor de transport pe baza unor strategii optimizate și flexibile.

Sunteți nevoiți să creșteți debitul? Adăugați mai multe AGV-uri. În comparație cu transportoarele, AGV-urile pot fi mutate foarte ușor într-o altă instalație. Un AGV îl poate înlocui pe celălalt în timpul întreținerii, asigurând o disponibilitate maximă în operațiunile dumneavoastră zilnice.

Ideale pentru majoritatea tipurilor de manipulare a materialelor, AGV-urile își îndeplinesc sarcinile în siguranță și în mod fiabil. Cu opțiuni moderne de navigație și manipulare personalizată a încărcăturii, aceste AGV-uri sunt eficiente atât în sistemele logistice foarte complexe, cât și în scenariile simple A-B. AGV-urile pot funcționa ca un sistem autonom sau, dacă sunt conectate la un ERP, ca un subsistem complet integrat al unei instalații complete.

Logistica joacă un rol central în era celei de-a patra revoluții industriale și contribuie semnificativ la conceptul de Industrie 4.0. Sistemele de transport inteligente, care utilizează ghidare automată, reprezintă o soluție inovatoare pentru a răspunde provocărilor din domeniul intralogisticii contemporane.

Gama de soluții pentru sisteme intralogistice complet automate cuprinde sistemele de transport autoghidate iar flota de AGV-uri servește o varietate de soluții pentru transportul încărcăturilor mari și mici, creând o rețea logistică care acoperă diverse depozite și zone de lucru. Această soluție poate fi configurată și extinsă flexibil pentru a satisface cerințele specifice ale clienților. Beneficiile utilizării unei astfel de soluții includ reducerea semnificativă a costurilor de operare și creșterea eficienței logisticii de depozitare.

Aplicații ale vehiculelor cu ghidaj automat

Introducere în automatizarea depozitelor și optimizarea fluxului de materiale utilizând suportul AGV ca parte a noilor tehnologii de caracteristici care acoperă nevoia acută de găsire a resurselor în procesele logistice. Acest lucru este reflectat de capacitatea noastră de a oferi o gamă largă de soluții AGV pentru o gamă vastă de aplicații. Soluțiile propuse încep cu transferul unităților de transport mici, cum ar fi containerele și cutiile de carton, în zone cu spațiu limitat. Vehiculele autoghidate de dimensiuni mai mari, echipate cu stivuitoare sau elemente de transport pentru paleți și containere cu role, sporesc flexibilitatea pentru activitățile solicitante de transport, depozitare și preluare.

Sistemele AGV pot fi integrate în mod flexibil în fiecare organizare unică a depozitului, rezolvând sarcini de la simplul transport de bunuri de la o persoană la o soluție complet automatizată ca parte a unui sistem complet.

Vehiculele cu ghidare automată utilizează navigația optică cu laser sau bazată pe senzori. Acest lucru vă garantează o fiabilitate de 100% combinată cu tehnologii de ultimă oră. În plus, aceste vehicule cu navigare autonomă sunt pe deplin compatibile cu tehnologia bateriilor cu litiu, permițând concepte logistice de înaltă performanță, capabile să funcționeze 24 de ore pe zi.

Beneficiile sistemelor AGV

• Automatizarea scalabilă și flexibilă a fluxurilor de materiale intra-companie
• Reducerea durabilă a timpilor necesari ciclurilor
• Costuri reduse de investiție și de operare. Necesitate minimă de construcție a infrastructurii
• Reducerea costurilor ulterioare (prin reducerea la minimum a pagubelor de transport și a livrărilor incorecte)
• Adaptare optimă la cerințele dinamice ale pieței logistice
• Configurația unică a flotei individuale de AGV-uri
• Flexibilitate maximă pentru preluarea în depozit
• Transportul facil și sigur al diverselor mărfuri și purtători de sarcină
• Integrare ușoară și cerințe reduse pentru infrastructura (IT)
• Ergonomie îmbunătățită și fluxuri optime de materiale
• Siguranță operațională sporită și condiții de lucru îmbunătățite
• Adecvare pentru utilizarea în medii solicitante (medii de îngheț sau zone periculoase)
• Concept energetic inovator (încărcare automată și rapidă)
• Cea mai mare flexibilitate în ceea ce privește adaptările și extinderile sistemului

AGV-urile fac parte dintr-o tendință mai largă de dezvoltare a sistemelor de transport inteligente. În viitor, se așteaptă ca AGV-urile să se conecteze și să coopereze cu alte vehicule autonome și infrastructură inteligentă pentru a crea un mediu de transport mai eficient și sigur.

Solicită ofertă pentru produsul acesta

Arad, str Colonistilor nr. 3

0754 880 088
0732 290 989

Câmp Nou