Sisteme de depozitare pentru cutii

Sistemul Gangway

Optimizarea utilizării spațiului în depozite necesită implementarea de soluții inteligente. Unul dintre acestea este sistemul de rafturi cu pasarelă, care permite accesul la nivelurile superioare ale depozitului. Sistemul Gangway implică instalarea de rafturi înalte cu una sau mai multe niveluri de pasarele, susținute de structura de rafturi însăși. Prin intermediul scărilor plasate strategic, este posibil accesul la diferite niveluri ale sistemului Gangway, luând în considerare atât accesibilitatea, cât și siguranța.

Pentru a se asigura accesibilitatea și siguranța adecvată, sunt disponibile opțiuni variate de poziționare a scărilor de acces în sistemele de rafturi cu pasarelă. Acestea pot fi amplasate în lateral, în față, în centrul instalației sau între două rafturi, în funcție de cerințele specifice ale depozitului.

Pentru a îmbunătăți și mai mult eficiența și practicitatea sistemului de rafturi cu pasarelă, pot fi instalate și scări lifturi de marfă sau lifturi adecvate. Acestea permit transportul rapid și sigur al produselor sau materialelor între niveluri, reducând timpul și efortul necesare pentru manipulare.

Prin combinarea diferitelor elemente și opțiuni de configurare, sistemul de rafturi cu pasarelă poate fi adaptat pentru a satisface nevoile specifice ale depozitelor, cum ar fi accesibilitatea, siguranța și ergonomia lucrărilor. Alegerea și amplasarea adecvată a scărilor și a altor echipamente suplimentare asigură un flux de lucru eficient și o manipulare ușoară a produselor în depozitul cu pasarelă.

Avantajele sistemelor de rafturi gangway

• Optimizarea spațiului;
• Exploatarea totală a înălțimii depozitului;
• Dublarea suprafeței de depozitare;
• Posibilitatea de combinare cu alte sisteme de rafturi.

Pentru ce tipuri de afaceri se potrivește sistemul de rafturi Gangway?

O atenție deosebită este acordată siguranței în proiectarea sistemului de rafturi Gangway. Pasarelele și scările sunt proiectate și amplasate în mod strategic pentru a asigura accesul sigur și confortabil la nivelurile superioare ale depozitului. De asemenea, pot fi implementate măsuri suplimentare de siguranță, cum ar fi balustrade și protecții anti-cădere.

Sistemul de rafturi Gangway poate fi avantajos pentru o varietate largă de afaceri și industrii. Iată câteva exemple de activități economice pentru care sistemul de rafturi Gangway se potrivește cel mai bine:

1. Depozite și centre logistice înalte.
Sistemul de rafturi Gangway este ideal pentru depozitele cu o înălțime mare a plafonului și spațiu vertical disponibil neutilizat. Acestea permit accesul la nivelurile superioare ale depozitului prin intermediul pasarelelor, oferind o soluție eficientă pentru organizarea și stocarea produselor.

2. Industria producției și asamblării.
În medii de producție și asamblare, sistemul de rafturi Gangway facilitează accesul rapid la materialele și componentele necesare. Acestea pot fi utilizate pentru a stoca și organiza materialele și instrumentele de lucru pe diferite niveluri, asigurând un flux de lucru eficient și reducând timpul de căutare a articolelor.

3. Retail.
Magazinele cu o gamă largă de produse și un spațiu limitat se pot beneficia de sistemele de rafturi Gangway. Acestea permit expunerea și accesul facil la produsele stocate pe niveluri multiple, optimizând spațiul și creând o experiență de cumpărare mai plăcută pentru clienți.

4. Industria farmaceutică.
În industria farmaceutică, unde stocarea și gestionarea corectă a medicamentelor și produselor farmaceutice sunt esențiale, sistemul de rafturi Gangway poate fi de real ajutor. Acesta oferă o soluție sigură și organizată pentru stocarea și accesul la diferitele produse pe niveluri multiple.

5. Industria alimentară.
Sistemul de rafturi Gangway poate fi folosit și în industria alimentară, în special pentru depozitarea și gestionarea eficientă a produselor alimentare și a băuturilor. Acesta permite accesul rapid și ușor la diferitele produse și facilitează rotația stocurilor pentru a asigura prospetimea și calitatea acestora.

Sistemul de rafturi Gangway poate fi integrat cu alte echipamente și tehnologii de depozitare, cum ar fi transportoarele sau sistemele automate de manipulare a materialelor. Aceasta permite o flux de lucru fluid și eficient între diferitele niveluri și zone ale depozitului.

Solicită ofertă pentru produsul acesta

Arad, str Colonistilor nr. 3

0754 880 088
0732 290 989

Câmp Nou