Sisteme de depozitare pentru cutii

Sistemul Mito Racks

Scopul sistemului de rafturi Mito

Perfect pentru cules manual, construit cu elemente galvanizate. Mito Storage System este perfect pentru spațiile de depozitare și depozite. Acest sistem de rafturi poate fi ușor și rapid asamblat și demontat. Această construcție fără centură constă din: rafturi, suport rafturi, montanti. Acest lucru elimină problemele, adesea experimentate cu sistemele de șuruburi. Gangway Racks Systems și Mito Racks Systems pot împărtăși unele elemente constructive și de inginerie.

Avantajele sistemului de rafturi mito

• Soluția optimă pentru depozitarea manuală;
• Atingerea simultană a diferitelor referințe și SKU-uri;
• Perfect pentru depozitarea pe mai multe niveluri a articolelor mici sau voluminoase;
• Niveluri de încărcare reglabile, ceea ce face posibilă depozitarea unei game mari de produse;

Pentru ce tipuri de afaceri se potrivește sistemul de rafturi Mito?

Sistemul de rafturi Mito este versatil și se potrivește cu diverse tipuri de afaceri și industrii. Iată câteva exemple:

• Retail și comerț.
Sistemul de rafturi Mito poate fi utilizat în magazine, supermarketuri, magazine de bricolaj sau orice alt tip de afacere cu vânzare cu amănuntul. Aceste rafturi sunt ideale pentru expunerea și organizarea produselor într-un mod eficient și atrăgător, oferind accesibilitate și maximizând utilizarea spațiului disponibil.

• Depozitare și logistică.
În sectorul depozitării și logisticii, sistemul de rafturi Mito este o soluție excelentă pentru organizarea și stocarea eficientă a bunurilor și produselor. Aceste rafturi pot fi adaptate pentru a se potrivi dimensiunilor și cerințelor specifice ale depozitelor, asigurând o gestiune ușoară și acces rapid la bunurile stocate.

• Industrie și producție.
Sistemul de rafturi Mito poate fi folosit în diverse industrii și procese de producție. Acestea pot fi utilizate pentru depozitarea și organizarea materiilor prime, a produselor finite sau a echipamentelor industriale. Flexibilitatea și adaptabilitatea sistemului de rafturi Mito permit optimizarea fluxului de lucru și crearea unui mediu de lucru ordonat și eficient.

• HORECA (hoteluri, restaurante, cafenele).
În industria HORECA, sistemul de rafturi Mito poate fi folosit pentru organizarea și expunerea produselor alimentare, stocarea echipamentelor și ustensilelor de bucătărie, precum și pentru organizarea spațiului de depozitare aprovizionărilor. Acest sistem ajută la maximizarea spațiului disponibil și la menținerea unei organizări eficiente în industria alimentară.

• Industria farmaceutică.
Pentru depozitarea medicamentelor și a produselor farmaceutice sensibile, sistemul de rafturi Mito oferă un mediu igienic și organizat. Aceste rafturi pot fi adaptate pentru a permite o manipulare corectă a produselor și un acces ușor la ele, asigurând o stocare sigură și eficientă.

• Industria auto și de componente.
În sectorul auto, sistemul de rafturi Mito poate fi utilizat pentru stocarea și organizarea componentelor auto, sculelor și accesoriilor. Aceste rafturi pot fi reglabile în înălțime și pot suporta greutăți mari, oferind o soluție fiabilă și eficientă pentru gestionarea inventarului în ateliere și depozite auto.

• Industria electronică.
Pentru producătorii și distribuitorii de produse electronice, sistemul de rafturi Mito poate fi utilizat pentru stocarea și expunerea echipamentelor electronice și componentelor. Aceste rafturi oferă protecție împotriva electrostatismului și pot fi configurate pentru a gestiona cablurile și a permite o organizare clară și accesibilă a produselor.

• Industria alimentară și de băuturi.
În producția și distribuția de alimente și băuturi, sistemul de rafturi Mito poate fi utilizat pentru depozitarea și organizarea produselor alimentare, inclusiv a produselor ambalate, a sticlelor, a cutiilor și a altor ambalaje. Aceste rafturi pot fi adaptate pentru a se potrivi cu nevoile specifice ale industriei alimentare și pentru a permite o manipulare sigură și eficientă a produselor.

Important: fiecare afacere are nevoi specifice în funcție de domeniul de activitate. Pentru a determina dacă sistemul de rafturi Mito este potrivit pentru afacerea dumneavoastră, vă rugăm să discutați cu inginerii noștri despre cerințele specifice ale afacerii și soluțiile personalizate pe care le putem oferi.

Solicită ofertă pentru produsul acesta

Arad, str Colonistilor nr. 3

0754 880 088
0732 290 989

Câmp Nou