Sisteme de depozitare pentru cutii

Sistemul de rafturi light bi block

Sistemul de rafturi light bi block este un sistem cu capacitate de încărcare medie pentru containere sau mărfuri în vrac (până la 6,5 tone pentru fiecare cadru vertical și 800 kg pentru fiecare raft), atunci când sarcina este distribuită uniform.

Sistemul este realizat din elemente din oțel galvanizat: cadre; grinzi; rafturi;
Se utilizează pentru ridicarea manuală a produselor de greutate medie. Poate fi completat cu pasarele pentru a obține instalații multifuncționale pentru utilizare intensivă, de asemenea în combinație cu sisteme automate.

imagine rafturi light bi block

Avantaje ale sistemului de rafturi light bi block

• Cu acest sistem aveți posibilitatea de a depozita încărcături medii și grele;
• Cadrele au o capacitate de încărcare de până la 6,5 tone atunci când sarcina este distribuită uniform;
• Acest sistem de rafturi economisește spațiu pentru depozitarea articolelor nestandardizate;
• Adaptabil la nevoile specifice ale clientului;
• Rapid și ușor de asamblat;
• Mobilitate excelentă.

Pentru ce tipuri de afaceri se potrivește sistemul de rafturi Light BI Block?

Acest sistem a fost dezvoltat și îmbunătățit de către specialiști și companii în domeniul logisticii și stocării, cu scopul de a oferi o soluție eficientă și adaptabilă pentru nevoile afacerilor.
Light BI Block îmbină concepte și tehnologii din domeniul rafturilor și sistemelor de depozitare, punând accent pe modularitate, ușurința de utilizare și eficiența spațiului.

Datorită caracteristicilor sale inovatoare și avantajelor oferite, sistemul de rafturi Light BI Block a câștigat popularitate în rândul afacerilor care caută soluții eficiente de stocare și optimizare a spațiului.

Se potrivește pentru o gamă variată de afaceri, datorită caracteristicilor sale flexibile și adaptabile. Acest sistem de rafturi modular și ușor este ideal pentru următoarele tipuri de afaceri:

• Retail și comerț cu amănuntul.
Sistemul de rafturi Light BI Block se potrivește pentru magazine și puncte de vânzare care au nevoie de o soluție eficientă de stocare și expunere a produselor. Indiferent dacă este vorba de haine, încălțăminte, articole de uz casnic sau alte bunuri de consum, acest sistem poate fi adaptat pentru a satisface nevoile specifice ale fiecărui magazin.

• Depozite și centre de distribuție.
Pentru afacerile care gestionează depozite și centre de distribuție, sistemul de rafturi Light BI Block oferă o soluție optimă de stocare și organizare a mărfurilor. Acest sistem modular permite o configurare flexibilă a rafturilor, astfel încât să se potrivească cu diverse dimensiuni și greutăți ale produselor depozitate.

• Industria alimentară și a băuturilor.
Datorită caracteristicilor sale de igienă și siguranță, acest sistem se potrivește perfect pentru depozitele și unitățile de producție din industria alimentară și a băuturilor. Acesta poate fi folosit pentru stocarea alimentelor, băuturilor, ambalajelor și a altor materiale necesare în procesul de producție.

• Industria farmaceutică și medicală.
În industria farmaceutică și medicală, unde este necesară o manipulare și stocare precisă a produselor, sistemul de rafturi Light BI Block poate fi o soluție excelentă. Acesta permite organizarea și accesul ușor la medicamente, produse farmaceutice și echipamente medicale, asigurând o gestiune eficientă și sigură a stocurilor.

• Industria electronică și a echipamentelor tehnologice.
Datorită flexibilității și adaptabilității sale, sistemul de rafturi Light BI Block se potrivește și în industria electronică și a echipamentelor tehnologice. Acesta poate fi folosit pentru stocarea și organizarea componentelor electronice, echipamentelor tehnologice și accesoriilor, contribuind la gestionarea eficientă a acestor produse sensibile.

• Industria auto.
Sistemul poate fi utilizat pentru depozitarea și organizarea pieselor de schimb auto și a altor produse legate de industria auto.

Light BI Block este un sistem versatil. După cum am văzut, acesta se potrivește pentru afaceri din diverse industrii, Cele de mai sus sunt doar câteva exemple de industrii în care sistemul Light BI Block poate fi implementat cu succes. Cu modularitatea și flexibilitatea sa, acest sistem poate fi adaptat pentru a satisface cerințele specifice ale fiecărei industrii și afaceri, indiferent de natura activității lor.

Solicită ofertă pentru produsul acesta

Arad, str Colonistilor nr. 3

0754 880 088
0732 290 989

Câmp Nou