Sisteme de depozitare pentru paleți

Sistem de rafturi convenționale

Sistemul de rafturi convenționale este cea mai potrivită soluție pentru depozitele în care este necesar să se depoziteze produse paletizate cu o gamă largă de tipuri de încărcături și greutăți.

Paleții sunt accesibili cu ajutorul mașinilor de manipulare a materialelor iar încărcăturile nu trebuie mutate sau deplasate, pentru a accesa pozițiile altor paleți.

Sistemul convențional de depozitare cu rafturi pentru paleți este, în general, dispus cu rafturi de perete cu intrare simplă pe laturile perimetrale și cu rafturi cu intrare dublă în mijloc.

Dimensiunile culoarului de lucru dintre fiecare raft și înălțimea raftului depind de caracteristicile stivuitoarelor, ale dispozitivelor de ridicare sau ale mașinilor de manipulare a materialelor.

Proiectul de inginerie STAMH vă va oferi configurația potrivită, în funcție de dimensiunea paletului, de înălțimea construcției depozitului, de greutatea fiecărui palet și de multe alte variabile.

De asemenea, echipa noastră de ingineri experimentați vă va oferi consultanța necesară cu privire la optimizarea ulterioară a spațiului de depozitare.

Avantajele sistemului de rafturi convenționale

• Cel mai utilizat sistem de rafturi pentru paleți la nivel mondial, cu calități dovedite;
• O construcție foarte stabilă, care permite accesul direct la fiecare palet;
• Control perfect al stocurilor – fiecare locație de depozitare este dedicată unui anumit palet sau SKU;
• Îmbunătățirea semnificativă a tuturor proceselor din depozit, după instalare;
• Adaptabilitate maximă la orice tip de încărcătură, atât în ceea ce privește greutatea, cât și volumul.

Pentru ce tipuri de afaceri se potrivesc rafturile convenționale pentru paleți de la Warehouse Design Systems?

Rafturi convenționale pentru paleți reprezintă o soluție eficientă și practică pentru organizarea și gestionarea spațiului de depozitare în diferite tipuri de activități comerciale și industriale. Aceste rafturi sunt proiectate pentru a stoca și manipula paleții într-un mod sigur și organizat, oferind o serie de avantaje semnificative. potrivite pentru o varietate de tipuri de afaceri și industrii. Iată câteva exemple:

• Industria logistică și de distribuție.
Rafturile pentru paleți sunt esențiale în depozitele și centrele de distribuție, unde produsele sunt stocate temporar înainte de a fi livrate către clienți. Aceste rafturi permit organizarea și gestionarea eficientă a stocului, facilitând încărcarea și descărcarea rapidă a paleților.

• Retail și comerț electronic.
Pentru magazinele cu amănuntul și companiile de comerț online, rafturile pentru paleți sunt ideale pentru stocarea și expunerea produselor. Acestea permit organizarea și prezentarea a diverse tipuri de mărfuri, cum ar fi alimente, electronice, articole de îmbrăcăminte sau mobilier.

• Industria alimentară.
Depozitele și fabricile din industria alimentară beneficiază de rafturile convenționale pentru paleți pentru stocarea în siguranță a produselor perisabile, cum ar fi alimentele ambalate în cutii sau îmbuteliate în sticle. Aceste rafturi asigură accesibilitatea rapidă și o igienă adecvată pentru a păstra produsele proaspete și în condiții optime.

• Producție și manufactură.
În industria de producție și manufactură, rafturile pentru paleți sunt folosite pentru a stoca materialele și componentele necesare în procesul de producție. Acestea ajută la organizarea eficientă a fluxului de lucru și aprovizionarea cu materiale în timp util.

• Industria construcțiilor.
În construcții, rafturile convenționale pentru paleți sunt utilizate pentru stocarea și transportul materialelor de construcție, cum ar fi caramida, țigla sau lemnul. Aceste rafturi facilitează manipularea și transportul sigur al materialelor grele și voluminoase.

• Industria farmaceutică.
Pentru depozitele și fabricile din industria farmaceutică, rafturile pentru paleți sunt esențiale pentru stocarea și gestionarea medicamentelor și produselor farmaceutice. Acestea oferă siguranța, accesibilitatea și igiena adecvată pentru produsele sensibile la temperatură și condiții speciale de depozitare.

Acestea sunt doar câteva exemple de activități comerciale și industrii în care rafturile convenționale pentru paleți sunt folosite cu succes.În general, orice afacere care implică stocarea și manipularea produselor pe paleți poate beneficia de utilizarea acestor sisteme de depozitare eficiente și flexibile.

Solicită ofertă pentru produsul acesta

Arad, str Colonistilor nr. 3

0754 880 088
0732 290 989

Câmp Nou