Sisteme de depozitare pentru paleți

Sisteme de rafturi drive-in

Sistemul de rafturi Drive-In este conceput pentru depozitarea produselor omogene.
Este cea mai bună soluție atunci când doriți să depozitați un număr mare de paleți pentru fiecare SKU (Stock Keeping Unit) din depozit.

Sistemul de rafturi Drive-In utilizează mai bine suprafața disponibilă și înălțimea depozitului decât orice alt sistem de depozitare pentru paleți. Instalația este alcătuită dintr-un set de rafturi și culoare de încărcare interioare, cu șine de susținere pentru paleți

Utilajele de manipulare a materialelor intră pe culoarele interioare cu încărcătura lor. Mașinile de manipulare a materialelor trebuie să transporte încărcătura la o înălțime mai mare decât nivelul la care aceasta trebuie descărcată.

Sistemul de rafturi Drive-in este fabricat din materiale extrem de robuste, ceea ce face posibilă depozitarea paleților foarte grei și complet încărcați.

Avantajele sistemului de rafturi drive-in

• Datorită modului în care sunt concepute, sistemele Drive-in Racks permit stocarea unui număr mare de produse omogene;
• Maximizarea utilizării spațiului – o mai bună utilizare a suprafeței disponibile și a înălțimii disponibile a depozitului, decât orice alt sistem;
• Depozitarea prin acumulare: cel mai potrivit sistem pentru lucrul cu principiul LIFO (Last In, First Out);
• Sistemele Drive-in Racks permit depozitarea paleților cu aceeași SKU pe un singur culoar de încărcare.
• Sistemul de rafturi drive-in este ideal pentru produsele cu date de expirare sau cu o durată limitată de valabilitate. Paleții cu produse similare pot fi stocați în ordinea de expirare, permițând o rotire ușoară a stocului și reducerea riscului de expirare a produselor.

Pentru ce tipuri de afaceri se potrivește sistemul de rafturi drive-in de la Warehouse Design Systems?

Sistemul de rafturi drive-in este utilizat la scară largă și este potrivit pentru o serie de afaceri, activități comerciale și industriale care implică stocarea și gestionarea unui număr mare de produse similare.

• Depozite cu stocuri mari.
Sistemul de rafturi drive-in este ideal pentru depozitele care manipulează volume mari de produse similare, cum ar fi băuturi, produse alimentare sau articole de uz casnic. Acest sistem permite stocarea densă și eficientă a produselor, minimizând spațiul utilizat și maximizând capacitatea de stocare.

• Producția și fabricația.
În producție și fabricație, sistemul de rafturi drive-in este folosit pentru a stoca materiale și produse finite înainte de a fi livrate sau procesate în etapele ulterioare. Aceasta eficientizează la maximum fluxul de lucru și facilitează o gestionare optimă a stocului, permițând o manipulare ușoară a paleților cu produse similare.

• Industria automotive.
Atât producția de componente auto, cât și vânzarea de piese de schimb pentru autovehicule implică stocarea și gestionarea unui număr mare de produse similare. Sistemul de rafturi drive-in permite stocarea și accesul rapid la paleții cu piese auto, asigurând o gestionare eficientă a inventarului și un proces de livrare mai rapid pentru clienți.

• Distribuție și logistică.
Companiile din domeniile logisticii și distribuției care manipulează o mare varietate de produse similare pot beneficia de sistemul drive-in racks. Acesta facilitează stocarea temporară a produselor înainte de a fi livrate către clienți sau alte destinații, permițând manipularea ușoară și o gestionare eficientă a spațiului de depozitare.

• Retail și comerț electronic.
Pentru magazinele cu amănuntul și companiile de comerț electronic care au nevoie de stocuri mari de produse similare, sistemul de rafturi drive-in oferă o soluție eficientă de depozitare. Acest sistem permite stocarea densă a produselor în spatele magazinului sau în centrele de distribuție, asigurând un flux constant de aprovizionare și o disponibilitate rapidă a produselor pentru clienți.

Activitățile comerciale și industriale în care sistemul de rafturi drive-in este potrivit sunt mult mai multe. În general, acest sistem este ideal pentru orice afacere care gestionează un volum mare de produse similare și necesită o stocare densă și eficientă pentru maximizarea capacității de depozitare.

Solicită ofertă pentru produsul acesta

Arad, str Colonistilor nr. 3

0754 880 088
0732 290 989

Câmp Nou