Sisteme de depozitare speciale

Sistemele Cantilever pentru produse lungi

Sistemele cantilever pentru produse lungi sunt concepute pentru depozitarea încărcăturilor lungi, precum grinzi, țevi și lemn, și oferă o soluție eficientă pentru manipularea acestora. Rafturile sunt proiectate să permită utilizarea unor sisteme de ridicare, cum ar fi cărucioarele și mașinile de manipulare a materialelor cu accesorii speciale.

Structura sistemului constă în coloane cu o grindă verticală și una sau două grinzi orizontale la bază, care asigură stabilitatea. Pe aceste coloane sunt montate o serie de brațe, pe care se plasează încărcătura. Coloanele sunt fabricate din grinzi metalice laminare la cald, având înălțimi variabile, ceea ce permite adaptarea la necesitățile specifice. În plus, designul sistemului permite montarea încărcăturilor pe o singură parte a structurii sau pe ambele părți, oferind flexibilitate în organizarea depozitului.

Această soluție de depozitare este ideală pentru afacerile care lucrează cu încărcături lungi și voluminoase, cum ar fi fabricile de construcții, depozitele de materiale de construcții, centrele de prelucrare a lemnului sau orice altă afacere care manipulează și depozitează astfel de materiale. Sistemul de rafturi specializat asigură o organizare eficientă și accesibilitate ușoară la încărcături, facilitând operațiunile de manipulare și reducând timpul și efortul necesare pentru căutarea și ridicarea acestora.

Avantaje ale sistemelor cantilever pentru produse lungi

• Ușor de asamblat;
• Structură de o mare simplitate și rezistență;
• Toate elementele implicate se potrivesc cu ușurință și permit o mobilitate excelentă;

Pentru ce alte tipuri de activități economice se potrivesc sistemele Cantilever pentru produse lungi?

După cum am menționat deja, sistemele Cantilever sunt ideale pentru depozitarea și manipularea produselor lungi, cum ar fi grinzi, țevi, lemn, panouri, profile metalice și alte materiale similare. Acestea sunt potrivite pentru o serie de activități economice, inclusiv:

• Industria construcțiilor. Sistemele Cantilever sunt folosite frecvent în industria construcțiilor pentru stocarea și gestionarea eficientă a materialelor de construcție lungi, cum ar fi grinzi metalice, țevi sau profile. Aceste sisteme facilitează accesul rapid și sigur la materialele necesare, reducând timpul și efortul necesare pentru manipulare.

• Depozite și centre de distribuție. Pentru depozitele și centrele de distribuție care manipulează produse lungi, sistemele Cantilever oferă o soluție practică pentru organizarea și stocarea acestor articole. Acestea permit accesul ușor la produsele stocate, asigurând un flux de lucru eficient și minimizând riscul de deteriorare.

• Industria lemnului. Producătorii și distribuitorii din industria lemnului se pot beneficia de utilizarea sistemelor Cantilever pentru depozitarea și manipularea eficientă a diferitelor tipuri de lemn, cum ar fi plăcile, grinzi sau scânduri. Aceste sisteme asigură o organizare optimă a materialelor și facilitează accesul rapid la produsele stocate.

• Industria metalurgică. Sistemele Cantilever sunt de asemenea potrivite pentru industria metalurgică, în special pentru stocarea și manipularea materialelor metalice lungi, precum bare, profile și țevi. Ele facilitează organizarea și accesul la aceste materiale, asigurând un flux de lucru eficient și reducând timpul de căutare.

• Retail și centre de bricolaj. Magazinele de materiale de construcții, centrele de bricolaj sau magazinele specializate în produse lungi pot utiliza sistemele Cantilever pentru a expune și a organiza eficient produsele. Acestea facilitează accesul la produse, oferind o experiență de cumpărare mai plăcută pentru clienți.

• Industria metalo-mecanică. Aceste sisteme sunt utile în depozitarea și manipularea componentelor metalice lungi, precum șine, profile, bare și tuburi utilizate în fabricarea mașinilor și echipamentelor industriale.

• Industria energetică și petrochimică. Sistemele Cantilever sunt utilizate pentru stocarea și gestionarea echipamentelor și componentelor lungi utilizate în industria energetică și petrochimică, cum ar fi conducte, țevi și cabluri.

• Industria navală. Astfel de sisteme sunt esențiale pentru depozitarea materialelor și componentelor lungi utilizate în construcția și reparația navelor, cum ar fi plăci de oțel, echipamente marine și accesorii navale.

• Industria automotive. Sistemele Cantilever sunt folosite pentru depozitarea componentelor lungi din industria automotive, cum ar fi țevi de eșapament, țevi de admisie, componente de șasiu și alte materiale utilizate în fabricarea și asamblarea vehiculelor.

• Industria horticolă și agricolă. Sistemele Cantilever pot fi utile în depozitarea și gestionarea materialelor lungi utilizate în industria horticolă și agricolă, cum ar fi țevi de irigare, stâlpi de susținere pentru culturi și alte materiale utilizate în agricultură.

• Industria telecomunicațiilor. Aceste sisteme sunt potrivite pentru depozitarea și organizarea cablurilor lungi și a altor componente utilizate în infrastructura de telecomunicații, precum țevi, stâlpi de susținere și echipamente de transmisie.

Solicită ofertă pentru produsul acesta

Arad, str Colonistilor nr. 3

0754 880 088
0732 290 989

Câmp Nou