Sisteme de depozitare pentru cutii

Sistemul de rafturi gravitaționale Carton Flow

În cazul sistemelor de rafturi Carton Flow, mărfurile alunecă pe platforme cu role. Acest lucru garantează o rotație perfectă a produselor, prevenind interferențele în timpul fazei de reaprovizionare și de colectare a materialelor. Acest sistem crește viteza de pregătire a comenzilor.

Sistemul este conceput pentru zonele din depozit cu un volum mare de activitate de pregătire a comenzilor, deoarece mărește numărul de linii de pregătire și reduce pierderile de timp pentru deplasarea inutilă a personalului în timpul acestor operațiuni.

Carton Flow Systems este o soluție perfectă pentru încărcăturile unitare cu fund plat și rigid. Cu ajutorul conectorului universal, platformele Carton Flow pot fi instalate pe majoritatea sistemelor de rafturi, indiferent de marcă.

Cu diferite variante de metode de descărcare – regulată, 5°, 10° și 15° – sistemul de rafturi Carton Flow este cea mai bună modalitate de a crește rata de preluare până la 150 de preluări pe oră într-un mod sigur. Rata poate fi crescută până la 800 de preluări pe oră atunci când fluxul Carton Flow Racks System este combinat cu sistemul pick-to-light.

Avantajele sistemului de rafturi carton flow

• Rotație perfectă a produselor în depozit sau în centrul de distribuție;
• Număr mai mare de referințe în partea din față a raftului;
• Capacitate sporită de depozitare;

Pentru ce tipuri de afaceri se potrivește cel mai bine sistemul de rafturi Carton Flow?

Sistemul de rafturi Carton Flow este o soluție de depozitare și organizare a produselor care permite accesul ușor și eficient al personalului la articolele stocate în cutii sau cartoane. Sistemul de rafturi carton flow este compus dintr-o serie de piste și role, care sunt înclinate într-un unghi optim pentru a permite ca produsele să se deplaseze în mod natural pe baza gravitației. Produsele sunt plasate pe piste, iar atunci când se extrage un produs din partea frontală, celelalte produse de pe aceeași pistă se deplasează înainte pentru a umple spațiul gol.

• Retail alimentar.
Supermarketurile, magazinele de produse alimentare și alte afaceri similare pot beneficia de utilizarea sistemelor de rafturi carton flow pentru a organiza și afișa produsele alimentare în mod eficient. Sistemul permite o reumplere rapidă și ușoară a produselor pe măsură ce acestea sunt vândute, permițând o experiență de cumpărături plăcută și o eficiență sporită în gestionarea stocului.

• Logistică și distribuție.
Companiile implicate în logistică și distribuție pot folosi sistemele de rafturi carton flow pentru a organiza și sorta produsele în mod eficient în centrele lor de depozitare. Aceste sisteme facilitează accesul rapid la produsele stocate și reduc timpul necesar pentru procesarea comenzilor.

• Industria farmaceutică.
Companiile farmaceutice pot beneficia de sistemele de rafturi carton flow pentru depozitarea și distribuția medicamentelor și a altor produse farmaceutice. Acest tip de sistem permite o gestionare ușoară a datelor de expirare a medicamentelor și asigură rotirea adecvată a stocului pentru a evita pierderile din cauza expirării.

• Industria electronică și a componentelor.
Companiile din industria electronică și a componentelor pot utiliza sistemele de rafturi carton flow pentru a organiza și stoca componente mici, cum ar fi circuite integrate, rezistoare, condensatori și altele. Acest sistem permite o identificare și o manipulare mai ușoară a produselor mici și reduce riscul de deteriorare a acestora.

• Industria auto.
Companiile din industria auto pot beneficia de sistemele de rafturi carton flow pentru stocarea și gestionarea pieselor de schimb și a componentelor auto. Aceste sisteme facilitează accesul rapid la piesele necesare, reduc timpul de căutare și crește eficiența în linia de producție.

La solicitarea dumneavoastră, echipa noastră de ingineri cu experiență vor evalua nevoile specifice ale business-ului dumneavoastră. Sistemul Carton Flow este popular și foarte versatil putând fi folosit pentru o gamă largă de activități economice și de producție.

Solicită ofertă pentru produsul acesta

Arad, str Colonistilor nr. 3

0754 880 088
0732 290 989

Câmp Nou